Adaptační pobyt 8. ročníku

Adaptační pobyt osmáků byl skvělý a záživný, jak se dalo očekávat. Čím starší jsme, tím šílenější tyto pobyty jsou. Naše programy sice nebyly vždy jednoduché a ne vždy se nám zamlouvaly, ale pokaždé jsme je ve zdraví přežili a některé si i užili.

Výlet na Pustevny byl úžasný. Šlo vidět, že nám nechybí energie a hravost a šiškové války jsou asi ta nejlepší aktivita… Když už se bavíme o aktivitách, vymysleli si osmáci vlastní sport – volejbalopřehazku. Při tomto sportu se mohlo snad cokoliv. Nějaká pravidla jsme si stanovili, ale bylo jich málo.

Co samozřejmě nesmíme zapomenout, bylo místo adaptačního pobytu a jeho okolí. Relax Kyčera je ten nejlepší hotel s chatkami, který jsme kdy navštívila. Oblast Kyčery, která je obklopená přírodou, je neuvěřitelně krásná. Zábavné hrací prvky jsou více než dostačující. A v neposlední řadě krásné chatky. Ty jsou dostatečně velké a hezky zařízené, ale TY SCHODY!  O zábavě na chatkách radši nevědět, ale co k tomu lze říct, ne vždy to bylo něco, u čeho byste chtěli být.

Nakonec musím zmínit jídlo. Snídaně byly formou úžasných švédských stolů a k tomu výborné obědy a večeře.

Upřímně s osmáky doufáme, že v deváté třídě pojedeme zrovna sem, protože to tu máme opravdu rádi.

Kateřina Švecová