Informace ke školnímu stravování od 11. října 2021

Vážení rodiče,

vzhledem k přetrvávajícím problémům s dokončením realizace rekonstrukce školní kuchyně, je od pondělí 11. 10. 2021 žákům naší školy umožněno náhradní stravování za dotovanou cenu oběda (cena je stejná jako ve školní jídelně) v prostorách Dělnického domu ve Studénce.

V případě zájmu, o tuto formu stravování, je nutné přihlášení obědů přes internetové stránky školy (přihlášení strávníka) nejpozději do pátku 8. 10. 2021 do 11:00 hodin. Uživatelské jméno a heslo k přihlášení naleznete ve své e-mailové schránce, kterou jste uvedli v přihlášce ke stravování. Podmínkou přihlášení je zaplacená jistina 1000 Kč. V případě nejasností, nebo neobdržení e-mailu s přihlašovacími údaji, kontaktujte vedoucí školní jídelny na tel. 605 496 883, nebo e-mailem Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Stravování je zajištěno externí firmou.

Žáci budou ke stravování do Dělnického domu odváděni.

  • Žáci, kteří navštěvující školní družinu, budou po obědě převedeni zpět do školy, kde bude následovat běžný provoz školní družiny.
  • Žáci, kteří mají odpolední vyučování, se odstravují o volné hodině a po obědě budou převedeni zpět do školy, kde pokračují ve výuce.
  • Žáci, kteří nenavštěvují školní družinu a nemají odpolední vyučování, budou po skončení vyučování převedeni do prostor Dělnického domu, odkud budou po odstravování odcházet domů.