Přání z Jedničky

Loučíme se s rokem 2020, který byl nabitý velkými událostmi, změnami a nečekanými zvraty. Na dveře už nám klepe rok 2021, o kterém zatím nevíme, jak bude vypadat. Přesto asi každý z nás přemýšlí nad tím, co nás čeká. Situaci kolem nás  vnímají nejen dospělí, ale i děti. A co by si do nového roku přáli naši žáci z Jedničky? To jsme se pokusili zjistit. Všem žákům 2. stupně přišel tento email: Napiš své přání, které můžeš věnovat komu chceš - kamarádovi, spolužákovi, třídě, učiteli, škole, své rodině, České republice, světu, .......

Někteří nezůstali k této výzvě neteční, a proto se s vámi můžeme podělit o jejich přání, která zveřejňujeme bez gramatických nebo pravopisných úprav, jen jména autorů zůstanou utajena.

Do nového roku 2021 bych ráda popřála hodně zdraví, štěstí a aby se vše vrátilo zpátky k lepšímu. Nejvíc bych chtěla poděkovat všem učitelům, kteří měli nervy to s námi vydržet, kamarádům a spolužákům, kteří dokázali situaci rozradostnit, ale i všem ostatním, kteří tento rok zpříjemnili. Přeji veselé Vánoce a šťastný Nový rok.

Milý světe, přeju ti, aby ses dostal z této korona situace, aby tě lidi takhle nezneužívali a hlavně, ať nám přineseš sníh, protože vánoce bez sněhu nejsou Vánoce(sice za to nemůžeš ale i tak).

Na Štědrý den ať splní se vám sen. Hodně štěstí i zdraví mějte a stále se na nás směje. Radost mějte za tři. To k Vánocům přece patří. Sníh bílý jako křída. Přeji vám to já i celá třída krasné Vánoce.

Milí školáci a školačky přeji vám hodně štěstí do nového roku, užívejte si vánoční svátky a buďte stále pozitivně naladění a važte si toho že můžete být se svou rodinou.

Všem nám přeji, aby rok 2021 byl alespoň trochu pozitivnější než letošní a abychom se mohli už normálně vídat ve škole, sportovat, cestovat a zkrátka být více spolu.

Šťastné a veselé prožití vánoc a hodně zdravý a štěstí do nového roku přeji všem. 😀🎄🎁🙂

Přeju velké většině naší třídy, ať najdou rozum a v životě se někam dostanou.😊

Milá devítko, už je to skoro devět let co jsme se poprvé setkali. Za tu dobu se vytvořilo spoustu přátelství a za mě jsme fungovali jako třída perfektně. No co k tomu dodat...Snad jen popřát hodně štěstí do další životní etapy. Bylo mi ctí strávit s vámi devět let.Ať už jsme všichni zase normálně ve škole.

Aby jsme bily všichni zdraví.

Mezi tato přání se dostalo i jedno, které je trochu osobnější, ale nechceme zklamat autora, kterému záleželo na tom, aby se jeho přáníčko dostalo k pravé osobě - Mili Vojito hodně šrěstí pevne zdaraví tohle je zazrak pravý miluji tě čímdal víc jeto laska bez hranic ti si ten kdo my otevřel oči jsi ten pravý milovany KRASNÉ VÁNOCE TI PŘEJI.

A jak tento článek ukončit? Určitě by se hodila slova nějakého klasika, ale vybrala jsem přání někoho, kdo má k naší škole asi nejblíž - je už jen na vás, jestli ho v přání poznáte:

Přeji naší škole, aby žáci i zaměstnanci školy chodili do školy rádi a aby nám bylo spolu pod jednou střechou dobře. Dobrý rok 2021!

Mgr. Marcela Svatošová