Školní výlet žáků 6. ročníku do Vyškova na Moravě

Jak strávili naši šesťáci školní výlet? Jak jinak než se spoustou zážitků, které si odtud odnesli. I když tento výlet už jednou absolvovali, neváhali a variantu výletu do vyškovského Dinoparku okamžitě odsouhlasili znovu. 

A co bylo jejich největším zážitkem? 

„Můj největší zážitek byl, když jsem jela přes celý Dinopark speciálním lanovým kolem Dinobike přes celý Dinopark a viděla jsem všechno z výšky.“ 

„Strašně moc se mi líbily andulky, které jsme si mohly společně s kamarádkami pohladit.” 

„Nejlepší zážitek byl, když jsme byli na náměstí. Češi hráli hokej s Německem a já jsem se procházel po náměstí a napadlo mě, že si půjdu koupit ledovou tříšť, protože mi bylo hrozně vedro.” 

„Když jsme jeli vláčkem z Dinoparku, tak zrovna končila škola a všichni šli domů. My jsme na ně volali a mávali. Projížděli jsme ulicemi a mávali jsme všem kolemjdoucím. Byla to zábava.” 

„V Zooparku bylo hodně roztomilých zvířátek a mně se nejvíce líbila mláďátka králíčka, které byla všechny strašně roztomilá. Taky se mi líbily ovečky a lemuři.” 

„Nejlepší zážitek byl hurikán zdarma, jelikož mi byl  horko, šla jsem nejdříve tam. Foukalo to, byly tam i blesky a bylo to tak silné, že jsem padala na zem. Bylo to super, i když trochu děsivé.”